NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF RESCHEDULED PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, October 23, 2019, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

Please note this a rescheduled date. The original meeting was scheduled to take place on Wednesday, October 16, 2019 but was cancelled as a result of a public safety incident that impacted the Plymouth Public Schools.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the October 23, 2019 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members in Attendance		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Review Minutes		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Update on IWG and Attorney General's Office	David Johnston	10 minutes	6:40 PM to 6:50 PM
4	Decommissioning Project Plan and Activities Update from Holtec		20 minutes	6:50 PM to 7:10 PM
5	Questions and Answers by NDCAP Panel Members and Holtec		15 minutes	7:10 PM to 7:25 PM
6	Panel Discussion Regarding Recently Filed NDCAP Legislation		15 minutes	7:25 PM to 7:40 PM
7	Panel Discussion Regarding NDCAP Working Groups		15 minutes	7:40 PM to 7:55 PM
8	New Business		10 minutes	7:55 PM to 8:05 PM

	Panel Discussion Regarding Possible Quarterly Report Approach and 2020 Annual Report		
9	Old Business	10 minutes	8:05 PM to 8:15 PM
10	Public Comment and Questions	15 minutes	8:15 PM to 8:30 PM
11	Adjourn		8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.