## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

## NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, February 21, 2018, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the February 21, 2018 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order  Roll Call of Members in Attendance		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Review Minutes of January 24, 2018 Meeting		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Administrative Matters and Discussion of Draft Working Group and NDCAP Annual Report Format and Template		20 minutes	6:40 PM to 7:00 PM
4	Reports on: Status of Decommissioning Trust Fund Results from Recent Storm Status of Planning Process for next Storage Pad	Joe Lynch Entergy	20 minutes	7:00 PM to 7:20 PM
5	Questions and Comments from NDCAP Members		10 minutes	7:20 PM to 7:30 PM
6	PSDAR and Decommissioning Working Group Discussion		10 minutes	7:30 PM to 7:40 PM
7	Safety and Security Working Group Discussion		10 minutes	7:40 PM to 7:50 PM
8	Financial and Economic Working Group Discussion		10 minutes	7:50 PM to 8:00 PM

9	Site Cleanup and Restoration Working Group	10 minutes	8:00 PM to 8:10 PM
10	Government and Community Relations and Administrative Working Group Discussion	10 minutes	8:10 PM to 8:20 PM
11	Public Comments, Questions and Answers	10 minutes	8:20 PM to 8:30 PM
12	Adjourn		8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.