## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

## **PSDAR and Decommissioning Working Group**

## NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel's ("NDCAP") PSDAR and Decommissioning Working Group, established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Thursday, February 15, 2018, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Classroom E03 Art, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the February 15, 2018 meeting, the NDCAP's PSDAR and Decommissioning Working Group anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Review of rules	Chair	5 minutes	6:30 PM to 6:35PM
2	Approval of minutes from October Meeting – Discussion of who will take meeting's minutes	R. Grassie H. Lightner	10 minutes	6:35 PM to 6:45 PM
3	Approval of WG scope of focus	Chair.	10 minutes	6:45 PM to 6:55 PM
4	Presentation on PSDAR & Decommissioning Process for PNPS w/ differences between VT and MA laws	Joe Lynch Sr. Mgr. Govt. Aff. Entergy / Pilgrim	45 minutes	6:55 PM to 7:40 PM
5	Public Comments, Questions and Answers	Public	15 minutes	7:40 PM to 7:55 PM
6	New Business Discussion NRC's Basis for New Decommissioning Regs. (11/20/2017) Other - upcoming	Chair	35 minutes	7:55 PM to 8:30 PM
7	Adjourn	Chair		8:30 PM

The members of the PSDAR and Decommissioning Working Group may also discuss any general business of the NDCAP's PSDAR and Decommissioning Working Group.