NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, June 19, 2019, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the June 19, 2019 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
	Roll Call of Members in Attendance			
2	Review Minutes		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Update on Status of AG and IWG MOU Efforts	David Johnston DEP	10 minutes	6:40 PM to 6:50 PM
4	Update from Entergy on Decommissioning	Joe Lynch	20 minutes	6:50 PM to 7:10 PM
5	Questions from NDCAP Members		10 minutes	7:10 PM to 7:20 PM
6	Update from Holtec/CDI on Decommissioning	Jeremy Parriott	15 minutes	7:20 PM to 7:35 PM
7	Questions from NDCAP Members		10 minutes	7:35 PM to 7:45 PM
8	Discuss Annual Report Preparations		10 minutes	7:45 PM to 7:55PM
9	Nominations and Election of Chair and Vice Chair for 2019-2020		10 minutes	7:55 PM to 8:05 PM

10	Old Business	5 minutes	8:05 PM to 8:10 PM
11	New Business	5 minutes	8:10 PM to 8:15 PM
12	Public Comment and Questions	15 minutes	8:15 PM to 8:30 PM
13	Adjourn		8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.