NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, September 18, 2019, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the September 18, 2019 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
	Roll Call of Members in Attendance			
2	Review Minutes		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Update on IWG and Attorney General's Office	David Johnston	10 minutes	6:40 PM to 6:50 PM
4	Transition and Decommissioning Update from CDI	Patrick O'Brien	20 minutes	6:50 PM to 7:10 PM
5	Panel Discussion Regarding 2 nd Annual Report		40 minutes	7:10 PM to 7:50 PM
6	New Business		10 minutes	7:50 PM to 8:00 PM
7	Old Business		10 minutes	8:00 PM to 8:10 PM
8	Public Comment and Questions		20 minutes	8:10 PM to 8:30 PM
9	Adjourn			8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.