NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, November 27th, 2023 at 6:30 p.m. The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom. The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting will be sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099

Webinar ID: 848 5787 6163

Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the November 27th meeting the NDCAP anticipates discussing the following topics: times are approximate

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members New Member John Slocum, replacing Jonathan Goldberg, DPU	V-Chair	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Reorganization of the Panel Acts of 2016 Ch 188 s 14 "(d) The panel annually shall elect a chair or co-chairs, and a vice chair, for 1-year terms"	V-Chair	10 minutes	6:35PM-6:45PM
3	Previous Minutes review & approval.	Chair	5 minutes	6:45PM to 6:50 PM

4	Announcements re COMCAST channel changes coming Open Meeting Law and Discussion of related issues	Chair	10 minutes	6;50PM-7:00PM
5	Holtec-HDI Pilgrim Decommissioning Update	Dave Noyes	15 minutes	7:00PM to 7:15PM
6	Panel Comments/Questions	Chair	10 minutes	7:15PM to 7:25PM
7	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	20 minutes	7:25PM to 7:45PM
8	Panel Comments/Questions Annual Report assignments	Chair	10 minutes	7:45PM to 7:55PM
9	Public Questions & Comments	Chair	30 minutes	7:55PM-8:25PM
10	Issues to address in 2024 and meeting schedule Next Meeting Jan 22, 2024	Chair/Panel	5 Minutes	8:25PM-8:30PM
	Adjourn	Chair		8:30PM

ANNOUNCEMENTS:

As of Tuesday December 5, 2023, Comcast/Xfinity customers will have new channel numbers for their local cable access: Public channel 13 will become channel 6, education channel 14 will become channel 8 and the government channel will become channel 9.

The NEXT MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom on Monday January 22nd, 2024 @ 6:30pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. **Times are approximate**.