NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, September 25th, 2023 at 6:30 p.m. The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom. The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting will be sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099

Webinar ID: 848 5787 6163

Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the September 25th meeting the NDCAP anticipates discussing the following topics: times are approximate

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members Intro of new Panelist representing Plymouth Selectboard, Kevin Canty Also, Mark Lawson, HDI Radiation Protection Manager substituting for John Moyan	V-Chair	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review & approval.	V-Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM

3	Holtec-HDI Pilgrim Decommissioning Update	Dave Noyes	10 minutes	6:40M to 6:50PM
4	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	15 minutes	6:50PM to 7:05PM
5	Panel Comments/Questions	V-Chair	10 minutes	7:05PM to 7:15PM
6	The NRC's 50.59 Process and Applicability to the Pilgrim Heater Installation Inspection	Paul G. Krohn, Director, Division of Radiological Safety and Security USNRC Region I Bruce A. Watson, CHP, Special Assistant Decommissioning, Uranium Recovery and Waste Programs USNRC, Office of Nuclear Material Safety and Safeguards	30 Minutes	7:15PM to 7:45PM
7	Panel then Public Questions & Comments	V- Chair	30 minutes	7:45PM-8:15PM
8	Reorganization of the Panel Acts of 2016 Ch 188 s 14 "(d) The panel annually shall elect a chair or co-chairs, and a vice chair, for 1-year terms"	V-Chair		8:15PM-8:30PM
9	Next Meeting Nov 27th Adjourn			8:30PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom on Monday, September 25th, 2023 @ 6:3opm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. **Times are approximate**.