NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, September 27th, 2021 at 6:30 p.m. to approximately 8:30 p.m. <u>The meeting will be held in person in the Great</u> <u>Room of Plymouth Town Hall and will also be available as a virtual meeting using Zoom.</u> The new link for this meeting is below and we will continue with hybrid meetings as long as COVID-19 requires and state guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting has been sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099 Webinar ID: 848 5787 6163 Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the September 27th, 2021 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members	Chair Each Panel Member	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review for approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM

3	Senator Su Moran, Senator Marc Pacheco Energy & Environment Chair CSG-East	Intro Vice-Chair	40 minutes	6:40PM to 7:20PM
4	Panel Comments/Questions	Chair	10 minutes	7:20PM to 7:30PM
5	Holtec-CDI Pilgrim Decommissioning Update On-going	Pat O'Brien ERM	20 minutes	7:30PM to 7:50PM
6	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	10 minutes	7:50 PM to 8:00 PM
7	Panel Comments and Questions	Panel	10 minutes	8:00PM to 8:10PM
8	Prep for Annual Report Assignments	Chair	5 minutes	8:10PM to 8:15PM
9	Public Questions & Comments	Chair	15 minutes	8:15PM to 8:30PM
10	Adjourn			

ANNOUNCEMENTS: Next MEETING is being planned to be IN-PERSON with remote access via PACTV from Plymouth Town Hall on Monday, September 27th @ 6:30pm

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. Times are approximate.