NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

Safety and Security Working Group

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel's ("NDCAP") Safety and Security Working Group, established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Tuesday, June 5, 2018, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Classroom E03 Art, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the June 5, 2018 meeting, the NDCAP's Safety and Security Working Group anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order/Attendance/Quorum		5 Minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Status Report: Review of NDCAP Annual Report outline and content	Rich	10 Minutes	6:35 PM to 6:45 PM
3	Final Discussion & review of final edits to Safety & Security WG Mission Statement as part of May's minutes	Rich	10 Minutes	6:45 PM to 6:55 PM
4	Final Discussion & review of final edits to Safety & Security WG Findings/Recommendations for Annual Report as part of May's minutes	Rich	60 Minutes	6:55 PM to 7:55 PM
5	Approval Meeting Minutes from May, including Attachments	Rich	10 Minutes	7:55 PM to 8:05PM
5	Discussion of Future Agenda Topics based on Mission Statement		5 Minutes	8:05 PM to 8:10 PM
6	Public Comments, Questions and Answers		20 Minutes	8:10 PM to 8:30 PM
8	Adjourn			8:30 PM

The members of the Safety and Security Working Group may also discuss any general business of the NDCAP's Safety and Security Working Group.