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BOARD OF ELEVATOR REGULATIONS
OFFICIAL INTERPRETATION No. 2015-01

Pursuant to M.G.L. c.30A, 88 this shall serve as the Board of Elevator Regulations official interpretation
of ASME A17.1-2004 Section 2.15.9 Platform Guards.

Question: Is is permitted to use a telescopic or collapsible-type platform guard to comply with the requirements
of 2.15.9?

Answer: Requirement 2.15.9 does not prohibit the use of a telescoping or collapsible-type platform guard,
provided that the design meets all the requirements of 2.15.9.

Dated: May 5, 2015



