DISCLOSURE BY MUNICIPAL EMPLOYEE
OF PART-TIME, CALL OR VOLUNTEER SERVICES
TO A POLICE, FIRE, RESCUE OR AMBULANCE DEPARTMENT
AS REQUIRED BY G. L. c. 268A, § 20(f)

	
	YOUR MUNICIPAL POSITION

	Name:
	 


	Municipal position
	


	Agency/Department:
	



	Agency Address:
	



	Office Phone
	


	Office E-Mail
	


	
	YOUR SERVICES TO A POLICE, FIRE, RESCUE OR AMBULANCE DEPARTMENT

	What police, fire, rescue or ambulance department will you work for?


	Name of the agency you serve

	
	COMPLETE THIS QUESTION ONLY IF THE DEPARTMENT IS IN A CITY.

___  I certify that the City has a population of fewer than 35,000 inhabitants as determined by the most recent United States census.


	
	I will provide services on the following basis:
___  Part-time
___  Call
___  Volunteer

	What work will you do for the department?


	




	What will you be paid for doing this work?


	

	Employee signature
	

	Date:
	



WRITTEN CERTIFICATION BY THE HEAD
OF THE POLICE, FIRE, RESCUE OR AMBULANCE DEPARTMENT

	I hereby certify that no employee of this agency is available to do the work described above as part of his regular duties.

	Agency:
	

	Position:
	

	Signature:
	

	Date:
	




APPROVAL OF EXEMPTION BY THE CITY COUNCIL, 
BOARD OF SELECTMEN, BOARD OF ALDERMEN OR DISTRICT PRUDENTIAL COMMITTEE

	Signature:
	

	Date:
	



Attach additional pages if necessary.

File your signed form with the completed Certification and Approval with the clerk of the city, town or fire district.
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