****AMENDED****

Meeting Notice Posted on: January 27th, 2022

NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, January 31, 2022, at 6:30 p.m. to approximately 8:30 p.m. <u>The meeting will be held as a virtual meeting using Zoom.</u> The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting has been sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099 Webinar ID: 848 5787 6163 Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the January 31st, 2022 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members	Chair Each Panel Member	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review for approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM

****AMENDED****

Image: Second	3	Legislative Delegation	Senator Su Moran Rep. Matt Muratore Rep. Kathy LaNatra	10 minutes	6:40PM to 6:50PM
5Decommissioning Update On-goingPat O'Brien Dave Noyes30 minutes7:00PM to 7:30PM6IWG activities and Update on DecommissioningSeth Pickering15 minutes7:30 PM to 7:45 PM7Panel Comments/QuestionsChair10 minutes7:45PM to 7:55PM8Public Questions & CommentsChair30 minutes7:55PM to 8:25PM9Next/Future Agenda 	4	Meeting Schedule and	Mary Lampert	10 minutes	6;50PM to 7:00PM
6Update on DecommissioningSeth Pickering15 minutes7:30 PM to 7:45 PM7Panel Comments/QuestionsChair10 minutes7:45PM to 7:55PM8Public Questions & CommentsChair30 minutes7:55PM to 8:25PM9Next/Future Agenda discussionChair/Panel10 minutes8:25PM-8:30PM	5	Decommissioning Update		30 minutes	7:00PM to 7:30PM
7 Comments/Questions Chair 10 minutes 7:45PM to 7:55PM 8 Public Questions & Chair 30 minutes 7:55PM to 8:25PM 9 Next/Future Agenda discussion Chair/Panel 10 minutes 8:25PM-8:30PM	6	Update on	Seth Pickering	15 minutes	7:30 PM to 7:45 PM
Comments Image: Comments 9 Next/Future Agenda discussion Chair/Panel 10 minutes 8:25PM-8:30PM	7		Chair	10 minutes	7:45PM to 7:55PM
discussion	8		Chair	30 minutes	7:55PM to 8:25PM
10 Adjourn 8:30PM	9	Next/Future Agenda discussion	Chair/Panel	10 minutes	8:25PM-8:30PM
	10	Adjourn			8:30PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be ALL VIRTUAL Monday, January 31st @ 6:30pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. Times are approximate.