NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, March 27th, 2023 at 6:30 p.m. The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom. The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting will be sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099

Webinar ID: 848 5787 6163

Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the March 27th meeting the NDCAP anticipates discussing the following topics: times are approximate

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members	Chair	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review & approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM
3	Legislative Updates	Sen Markey office update Sen Moran & Rep Muratore	20 Minutes	6:40PM to 7:00PM
4	Holtec-HDI Pilgrim Decommissioning Update	Dave Noyes	15 minutes	7:00PM to 7:15PM

5	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	10 minutes	7:15PM to 7:25PM
6	Panel Comments/Questions	Chair	15 minutes	7:25PM to 7:40PM
7	Public Questions & Comments	Chair	20 minutes	7:40PM-8:00PM
8	Review 2022 Annual Report	Mary Gatslick	15 Minutes	8:00PM-8:15PM
9	Re-establish working groups. • Site clean-up/remediation • Process Water issues • ISFSI and Future options • Site Re-development? • Others?	Chair	15 minutes	8:15PM to 8:30PM
10	Schedule Next Meeting Adjourn	Chair		8:30PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom on Monday, March 27th, 2023 @ 6:30pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. **Times are approximate**.