## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

## March 24<sup>th</sup>, 2025 @ 6:30 PM

The Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel ("NDCAP") established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14 will hold a public meeting on **Monday, March 24, 2025 starting at 6:30 pm.** This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

Pursuant to Chapter 2 of the Acts of 2023, this meeting will be conducted in person at Plymouth Town Hall, Great Room, and, as a courtesy, virtually in accordance with applicable law. Please note that while an option for remote attendance and/or participation is being provided as a courtesy to the public and panel members, the meeting will not be suspended or terminated if technological problems interrupt the virtual broadcast, unless required by law. This hybrid in person/virtual meeting structure will be used as long as the state permits.

Local Seen (thelocalseen.media) will record the meeting and host the virtual meeting. The link for members of the public to attend and participate in the meeting is:

## https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN\_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA. To call in, Dial: 1 929-205-6099 Webinar ID: 848 5787 6163 Passcode: 112233

The link for NDCAP members to join the meeting will be sent in a separate email to the members of the panel.

The listing below is topics that the Chair reasonably anticipates may be discussed at the meeting. The topics may not be discussed in the order listed and may be discussed at various times during the meeting. Not all topics listed may be discussed. Topics not listed may be discussed to the extent permitted by law. The Panel also may discuss any general business of NDCAP.

Please note that for how long a topic may be discussed ("Estimated Duration") and when discussion of a topic may begin ("Estimated Start Time") are estimates.

	Торіс	Presenter	Estimated Duration	Estimated Start Time
1	Call to Order, Roll Call of Members	Chair, Panel	5 minutes	6:30 PM
2	Reading of 14 CMR 188.00: An Act to Promote Energy Diversity	Chair	10 minutes	6:35 PM
3	Holtec Report: Discussion and Questions	Holtec, Panel	20 minutes	6:45 PM

	Regarding Decommissioning			
4	IWG Report: Discussion and Questions Regarding Decommissioning	IWG, Panel	15 minutes	7:05 PM
5	Approval of Previous Meeting Minutes	Chair, Panel	5 minutes	7:20 PM
6	Public Questions and Comments	Public, Chair, Panel	30 minutes	7:25 PM
7	Annual Report	Chair, Panel	20 minutes	7:55 PM
8	Discussion on Proposals from Panel Members Regarding Adding Items to Future Agendas	Chair, Panel	15 minutes	8:15 PM
9	Open Meeting Law Certification	Chair	5 minutes	8:30 PM
10	Adjourn	Chair	5 minute	8:35 PM