NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, March 28th, 2022, at 6:30 p.m. to approximately 8:30 p.m. The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom. The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting has been sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099

Webinar ID: 848 5787 6163

Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the March 28th, 2022 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members	Chair Each Panel Member Intro new Member Mary Gatslick	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review for approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM

	Motions of Previous Meeting	Mary Lampert	5 minutes	6:40PM to 6:45PM
4	Holtec-CDI Pilgrim Decommissioning Update On-going	Dave Noyes	15 minutes	6:45PM to 7:00PM
5	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	15 minutes	7:00 PM to 7:15 PM
6	Panel Comments/Questions	Chair	15 minutes	7:15PM to 7:30PM
7	NRC Presentation: Oversight of Nuclear Plant Effluent Discharges	Anthony Dimitriadis Region I Chief Decommissioning: Inspections	20 minutes	7:30PM to 7:50PM
8	Panel Questions	Chair	10 minutes	7:50PM-8:00PM
9	Public Questions & Comments	Chair	30 minutes	8:00PM to 8:30PM
10	Adjourn			8:30PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom $\,$ Monday, March 28th @ 6:30pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. Times are approximate.