NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

Monday May 19, 2025 | 6:30 PM

In-Person / Hybrid Meeting Great Hall, Plymouth Town Hall 26 Court St Plymouth, MA 02360

Pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, the Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel (NDCAP) will hold a public meeting on Monday, May 19, 2025, starting at 6:30 PM. This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

Pursuant to Chapter 2 of the Acts of 2023, this meeting will be conducted in and virtually in accordance with applicable law. Please note that while an option for remote attendance and/or participation is being provided as a courtesy to the public and panel members, the meeting will not be suspended or terminated if technological problems interrupt the virtual broadcast, unless required by law. This hybrid in-person / virtual meeting structure will be used as long as the state permits. The Local Seen (thelocalseen.media) will record the meeting and host the virtual meeting.

In-Person: Great Hall, Plymouth Town Hall, 2nd Floor | 26 Court St, Plymouth, MA

Members of the public to attend and participate in the meeting is:

https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA. To call in, Dial: +1 (929) 205-6099 Webinar ID: 848 5787 6163 Passcode: 112233

The link for NDCAP members to join the meeting will be emailed separately to members of the panel.

The agenda below lists topics that the Chair reasonably anticipates may be discussed at the meeting. The topics may not be discussed in the order listed and may be discussed at various times during the meeting. Not all topics listed may be discussed. Topics not listed may be discussed to the extent permitted by law. The Panel also may discuss any general business of NDCAP.

Please note that for how long a topic may be discussed ("Estimated Duration") and when discussion of a topic may begin ("Estimated Start Time") are estimates.

6:30 PM	Call to Order / Roll Call of Members Chair / Panel (5 minutes)
6:35 PM	Reading of 14 CMR 188.00: An Act to Promote Energy Diversity Chair (5 minutes)

6:40 PM	Holtec Report: Discussion and Questions Regarding Decommissioning Holtec Holtec/Panel (20 minutes)
7:00 PM	Holtec Report: MCP Phase III Report Holtec/Licensed Site Professional(s)/Panel (15 minutes)
7:15 PM	Holtec Report: Decommissioning Fund Update Holtec/Panel (10 minutes)
7:25 PM	IWG Report: Discussion and Questions Regarding Decommissioning IWG / Panel (15 minutes)
7:40 PM	Approval of Previous Meeting Minutes Chair / Panel (5 minutes)
7:45 PM	Public Questions and Comments Public Chair / Panel (30 minutes)
8:15 PM	Discussion on Proposals from Panel Members Regarding Adding Items to Future Agendas Chair, Panel (15 minutes)
8:30 PM	Adjourn Chair (5 minutes)