NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, May22nd, 2023 at 6:30 p.m. <u>The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom.</u> The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting will be sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN_vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099 Webinar ID: 848 5787 6163 Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the May 22nd meeting the NDCAP anticipates discussing the following topics:

times are approximate

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members	Chair	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
2	Previous Minutes review & approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM
3	Legislative Updates	Legislative updates Sen Moran & Rep Muratore	10 Minutes	6:40PM to 6:50PM
4	Review/Discuss and Vote Submit Annual Report	Mary Jo Gatslick Chair w Panel	25 Minutes	6:50PM- 7:15PM

5	Presentation Planned WHOI Sea Grant Study on Potential Path of Proposed Wastewater Release from PNPS to Cape Cod Bay	WHOI Matt Charette and Irina Rypina	15 minutes	7:15PM to 7:30 PM
6	Questions from Panel	Chair	10 Minutes	7:30PM 7:40PM
7	Holtec-HDI Pilgrim Decommissioning Update	Dave Noyes	10 minutes	7:40M to 7:50PM
8	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	15 minutes	7:50PM to 8:05PM
9	Panel Comments/Questions	Chair	10 minutes	8:05PM to 8:15PM
10	Public Questions & Comments	Chair	20 minutes	8:15PM-8:35PM
11	Next Meeting July 24th Re-establish working groups. • Site clean-up/remediation • Process Water issues • ISFSI and Future options • Site Re-development? Election of Chair & Vice-Chair	Chair	5 minutes	8:35PM to 8:40PM
	Adjourn	Chair		8:40PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom on Monday, May 22^{nd} , 2023 @ 6:30 pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. Times are approximate.