NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

PSDAR and Decommissioning Working Group

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel's ("NDCAP") PSDAR and Decommissioning Working Group, established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, April 25, 2018, at 6:00 p.m. to 8:00 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – (Staff Dinning Rm. (Main entrance, straight ahead, first left, down hall on right) 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the April 25 2018 meeting, the NDCAP's PSDAR and Decommissioning Working Group anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Review of rules	Chair	5 minutes	6:00 PM to 6:05PM
2	Approval of minutes from February Meeting – Discussion of who will take meeting's minutes	Pine duBois Chair	10 minutes	6:05 PM to 6:15 PM
3	Approval of WG scope of focus	Chair.	10 minutes	6:15 PM to 6:25 PM
4	Presentation by Joe Lynch on difference between VT & Ma. laws on Nuclear facility regulation	Joe Lynch Pilgrim /Entergy Tentative	45 minutes	6:25 PM to 7:10 PM
	NRC's Basis for New Decommissioning Regs. 11/20/2017 & 1/2018	Chair		
5	Public Comments, Questions and Answers	Public	15 minutes	7:10 PM to 7:25 PM
6	New Business Discussion NRC's Basis for New Decommissioning Regs. 11/20/2017 & 1/2018 Recommendation for Annual report – Initial discuaaions	Chair	35 minutes	7:25 PM to 8:00 PM
7	Other - upcoming Adjourn	Chair		8:00 PM

The members of the PSDAR and Decommissioning Working Group may also discuss any general business of the NDCAP's PSDAR and Decommissioning Working Group.