## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, September 27, 2017, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the September 27, 2017 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order			6:30 PM
2	Review Minutes of July 19, 2017 Meeting		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
	Working Groups Update			
	Open Meeting Law Update for Working Groups	Co-Chair Kurt Schwartz	5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Web Site Update	Co-Chair Kurt Schwartz	5 minutes	6:40 PM to 6:45 PM
4	Potential Establishment of Working Group Specifically Focused on Location of Second Pad	Joe Lynch Entergy	5 minutes	6:45 PM to 6:50 PM
5	Discuss Scheduling PNPS Site Visit by NDCAP Members	Joe Lynch Entergy	5 minutes	6:50 PM to 6:55 PM
6	Discuss NDCAP November 15, 2017 Meeting Agenda to Focus Exclusively on Location of Second Pad	Co-Chair Sean Mullin	5 minutes	6:55 PM to 7:00 PM
7	Vermont NDCAP Presentation and Discussion	Kate O'Connor Chair VT NDCAP	50 minutes	7:00 PM to 7:50 PM
8	NDCAP Panel Members Discussion, Questions and Answers		30 minutes	7:50 PM to 8:20 PM
9	Public Comments, Questions and Answers		10 minutes	8:20 PM to 8:30 PM

10	Adjourn		8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.