## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

## NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, January 24, 2018, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360. (This meeting was originally scheduled for Wednesday, January 17, 2018 but has been rescheduled due to a potential snowstorm.)

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the January 24, 2018 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members in Attendance		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Review Minutes of November 15, 2017 Meeting		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Administrative Matters and Discussion of Working Groups		15 minutes	6:40 PM to 6:55 PM
4	Presentation and Discussion regarding Radiological Topics based on the Vermont Yankee Decommissioning Experience	William Irwin, ScD CHP - Radiological & Toxicological Sciences Chief State of Vermont	45 minutes	6:55 PM to 7:40 PM
5	Discussion, Questions and Answers from NDCAP Members		35 minutes	7:40 PM to 8:15 PM
6	Public Comments, Questions and Answers		15 minutes	8:15 PM to 8:30 PM
7	Adjourn			8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.