NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, February 24, 2020, at 6:30 p.m. to approximately 9:00 p.m. The meeting will be held in the Great Hall at Plymouth Town Hall, 26 Court Street – between Russell and South Russell Streets – in Plymouth.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the February 24, 2020 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members in Attendance		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Review Minutes		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Update on IWG, Attorney General's Activities and NPDES Permit	David Johnston	15 minutes	6:40 PM to 6:55 PM
4	NRC Licensing and Oversight of Spent Fuel Storage	Jim Trapp, Director, Division of Nuclear Materials Safety John Nicholson, Senior Health	45 minutes	6:50 PM to 7:35 PM
		Physicist John McKirgan, Branch Chief Storage and Transpotation Licensing Branch		

		Darrell Dunn, Senior Materials Engineer Diane Screnci, Senior Public Affairs Officer		
5	Questions and Answers by NDCAP Panel Members		20 minutes	7:35 PM to 7:55 PM
6	Project Plan Level Report of Phase 1 and Phase 2 Decommissioning Project Plan and Activities Update from Holtec	Patrick O'Brien	15 minutes	7:55 PM to 8:10 PM
7	Old Business		10 minutes	8:10 PM to 8:20 PM
8	New Business		10 minutes	8:20 PM to 8:30 PM
9	Public Comment and Questions		20 minutes	8:30 PM to 8:50 PM
10	Adjourn			8:50 PM

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP.