## NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

## NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, July 18, 2018, at 6:30 p.m. to 9:00 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the July 18, 2018 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
	Roll Call of Members in Attendance			
2	Review Minutes (if available)		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Review and discuss 5th draft of NDCAP Annual Report.		45 minutes	6:40 PM to 7:25 PM
	Votes to approve sections or all of the Annual Report may be taken at the discretion of the NDCAP Panel			
4	Updates from Entergy			
	Status of decision on location of the next pad	Joe Lynch Entergy	10 minutes	7:25 PM to 7:35 PM
	Questions from Panel Members and Answers		5 minutes	7:35 PM to 7:40 PM
	Report on Decommissioning Trust Fund	Joe Lynch Entergy	10 minutes	7:40 PM to 7:50 PM
	Questions from Panel Members and Answers		5 minutes	7:50 PM to 7:55 PM
	Entergy Emergency Planning Activities	Joe Lynch Entergy	10 minutes	7:55 PM to 8:05 PM
	Questions from Panel Members and Answers		5 minutes	8:05 PM to 8:10 PM

5	Public Comments, Questions and Answers	20 minutes	8:10 PM to 8:30 PM
6	Nominations and Vote(s) for Chair(s) of NDCAP for Next Year (Starting at September 2018 Meeting)	10 minutes	8:30 PM to 8:40 PM
7	New Business	20 minutes	8:40 PM to 9:00 PM
8	Adjourn		9:00 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.