NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, October 24, 2018, at 6:30 p.m. to 8:30 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the October 24, 2018 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
	Roll Call of Members in Attendance			
	Review Minutes of September 19, 2018 NDCAP Meeting (if available)			
2	Status report on the location of the 2 nd ISFSI pad at Pilgrim Station	Entergy Mike Twomey John Ohrenberger Joe Lynch	30 minutes	6:35 PM to 7:05 PM
3	NDCAP Member Questions and Comments		30 minutes	7:05 PM to 7:35 PM
4	Overview of the Vermont Yankee NRC decision on the License Transfer process in Vermont	Entergy Mike Twomey	15 minutes	7:35 PM to 7:50 PM
5	NDCAP Member Questions and Comments		15 minutes	7:50 PM to 8:05 PM
6	Public Comments and Questions		25 minutes	8:05 PM to 8:30 PM
7	Adjourn			8:30 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.