NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL

NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Wednesday, November 28, 2018, at 6:30 p.m. to 9:00 p.m. The meeting will be held at the Plymouth Community Intermediate School (PCIS) – Little Theatre, 117 Long Pond Road, Plymouth, Massachusetts 02360.

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the November 28, 2018 meeting, the NDCAP anticipates discussing the following topics:

Item #	Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
1	Call to Order Roll Call of Members in Attendance		5 minutes	6:30 PM to 6:35 PM
2	Review Minutes (if available)		5 minutes	6:35 PM to 6:40 PM
3	Holtec presentation on it cask system and its design attributes	Joy Russell supported by Dr. Stefan Anton	30 minutes	6:40 PM to 7:10 PM
4	Question and Comments by NDCAP Members		15 minutes	7:10 PM to 7:25 PM
5	Decommissioning Update	Entergy and Holtec	15 minutes	7:25 PM to 7:40 PM
6	Question and Comments by NDCAP Members		15 minutes	7:40 PM to 7:55 PM
7	Status Report from Representative of Commonwealth's Interagency Working Group	TBD	30 minutes	7:55 PM to 8:25 PM
8	Question and Comments by NDCAP Members		15 minutes	8:25 PM to 8:40 PM

9		Public Comments, Questions and Answers	20 minutes	8:40 PM to 9:00 PM
10	,	Adjourn		9:00 PM

The Commission may also discuss any general business of the NDCAP.