NUCLEAR DECOMMISSIONING CITIZENS ADVISORY PANEL NOTICE OF PUBLIC MEETING

The nuclear decommissioning citizens advisory panel ("NDCAP"), established pursuant to Chapter 188 of the Acts of 2016 § 14, will hold a public meeting on Monday, November 28th, 2022 at 6:30 p.m. The meeting will be held in-person at Plymouth Town Hall, Great Room, and accessible via Zoom. The link for this meeting is below and will be used as long as COVID-19 requires and state and local guidance indicates.

PACTV will be hosting the virtual meeting. The link for members of the NDCAP to join the meeting has been sent in a separate email to members of the panel.

The link for members of the public to attend and participate in the meeting is: https://pactv.zoom.us/webinar/register/WN vnUUzMrFQoymLBkh8atPwA

To call in, Dial: 1 929-205-6099

Webinar ID: 848 5787 6163

Passcode: 112233

This meeting notice is published pursuant to Massachusetts General Laws, Chapter 30A.

At the November 28th meeting the NDCAP anticipates discussing the following topics: times are approximate

Agenda Topic	Presenter	Estimated Time	Estimated Meeting Time
Call to Order Roll Call of Members	Chair	5 minutes	6:30PM to 6:35 PM
Previous Minutes review & approval.	Chair	5 minutes	6:35PM to 6:40 PM
Public Comment	Chair	10 minutes	6:40PM to 6:50PM
Senator Markey update	Jim Cantwell	5-10 Minutes	6:50PM to 7:00PM
	Previous Minutes review & approval. Public Comment	Previous Minutes review & approval. Chair Public Comment Chair	Roll Call of Members Chair 5 minutes Previous Minutes review & approval. Chair 5 minutes Public Comment Chair 10 minutes

4	Holtec-HDI Pilgrim Decommissioning Update Sampling analysis	Dave Noyes	15 minutes	7:00PM to 7:15PM
5	IWG activities and Update on Decommissioning	Seth Pickering	15 minutes	7:15PM to 7:30PM
6	Panel Comments/Questions	Chair	10 minutes	7:30PM to 7:40PM
7	Lampert-take on legal bounds of potential discharge	Jim Lampert	20 Minutes	7:40-8:00PM
8	Public Questions & Comments	Chair	10 minutes	8:10PM-8:20PM
9	Panel Questions	Chair	15 minutes	8:20PM to 8:30PM
10	Adjourn	Chair		8:30PM

ANNOUNCEMENTS: This MEETING is being planned to be In-Person with Hybrid option via Zoom on Monday, November 28th @ 6:30pm.

The Panel may also discuss any general business of the NDCAP. **Times are approximate**.